Crocketed Album - Good To The Last Cibercristal.

Dags att göra något nytt

Ja vem vet, är det kanske dags att hitta på något nytt nu? Ja ibland är det viktigt att man hittar på något nytt och kul så att det känns lite roligare. Det är så lätt att man fastnar i gamla hjulspår och så blir man lite uttråkad. Då kan det vara bra att ta tag i saken innan det är försent. 
Ja det finns ju så mycket saker som man skulle kunna göra och det är ju jätte kul när man tänker på det att det finns så mycket skoj att göra.
Bara för att man inta har pluggat ett visst antal år eller på något universitet eller liknande så betyder inte det att man inte att man kan börja om på nytt.

Det är inte försent

Nej det är ju inte det. Det är bara att vara lite modigt och börja om på nytt om det nu är vad man känner för att göra. Det finns många som är i 40 års åldern som börjat om på nytt. Pluggat vidare och bestämt sig för vad det är dom vill göra och så har dom börjat att göra det.
Ja det är inte försent, det finns tid till att hitta på något nytt om man känner för det. Man kan ju alltid kolla runt och se om man kan prova på innan man skolar om sig till exempel. Om man är sugen på att skola om sig till något inom marknadsföring så kan man ju kolla med företag som jobbar med det som till exempel smarter marketing som jobbar med det.
Ja då kanske man får en känsla för det om det är något som skulle passa en eller inte. På så sätt kan man kolla upp lite innan man börjar att skola om sig till exempel. Ja det finns så mycket som man kan göra.